Monthly Archives: Aralık 2013

Görüntüle:

Makroekonomi Bülteni – 29 Kasım 2013

62 Görüntüleme0 Yorum

İsmail Sümbül Dünya'da ve Türkiye'de öne çıkan ekonomi haberleriyle Marmara TV'de

Toplu Ulaşın

26 Görüntüleme0 Yorum

Marmara Medya Merkezi Animasyon biriminin yapmış olduğu kısa film İETT'nin düzenlediği yarışmada birinci oldu.

Krampon – 28 Kasım 2013

253 Görüntüleme0 Yorum

Serkan Eryılmaz ve Salih Can Çevik'in hazırlayıp sunduğu Krampon en güncel futbol haberleriyle karşınızda.

İstanbul Kitapçısı

65 Görüntüleme0 Yorum

6. İstanbul kitapçısı Eminönü'nde kitapseverlerle buluşuyor. Haber: Nihan Karamırnak Kameraman: Oğuzhan Gözlek

“Türkiye’de E-Kitap” Semineri

87 Görüntüleme0 Yorum

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Çağdaş Yayıncılık ve Yayıncılık Yönetimi Yüksek Lisans Programı kapsamında düzenlenen Türkiye'de E-Kitap semineri, Marmara Medya Merkezi Stüdyosu'nda gerçekleştirildi. Seminer M...

Eminönü Nimet Abla’da Piyango Heyecanı

74 Görüntüleme0 Yorum

Marmara Tv olarak sizler için Eminönü'ndeki meşhur Nimet Abla'ya gittik ve vatandaşlarla röportaj yaptık. Haber: Evren Baba Kameraman: Salih Can Çevik

Marmara Medya Merkezi A Haber Ziyareti

27 Görüntüleme0 Yorum

MMM'nin farklı birimlerinden öğrenciler A Haber kanalını ziyaret etti. A Haber Yapımcı ve Sunucusu Fatih Er'in konuğu olan öğrenciler birimlere dair bilgi aldı, mesleğin ipuçlarını medya profesyonellerinden dinledi.

Adnan Şenses Cenaze Töreni

122 Görüntüleme0 Yorum

Büyük sanatçı Adnan Şenses Teşvikiye Cami'nde kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. Haber: Ece Karaçay Kameraman: Oğuzhan Gözlek

Krampon – 12 Aralık 2013

295 Görüntüleme0 Yorum

Salih Can Çevik ve Serkan Eryılmaz'ın hazırlayıp sunduğu Krampon yeni bölümüyle Marmara TV'de!

Nişantaşı Yılbaşında Işıl Işıl

95 Görüntüleme0 Yorum

Nişantaşı sokakları bu yılbaşında da yine rengarenk süslendi. Haber: Rabia Saltık Kameraman: Oğuzhan Gözlek